Gå videre til hovedindholdet

Butik til leje i Taastrup

Butik til leje i Tastrup på Selsmosevej
       
Taastrup Stationscenter er et særdeles centralt placeret stationscenter overfor Taastrup Station, 100 m fra det nye butikscenter Taastrup Torv og Taastrup Hovedgade og 1 km fra Holbækmotorvejen og 04.
Med 12 forbipasserende S-tog i timen er butiksfacaden og centret en stående reklamesøjle og blikfang for mere end 8.000 daglige rejsende fra Taastrup Station. Med både fodgængere, bilister, cyklister og togrejsende i og omkring centret, udgør det et af områdets trafikale midtpunkter.
Taastrup Stationscenter fremstår i dag tidssvarende og istandsat, eftersom bygningen har gennemgået en større renovering i 2011 med bl.a. nye facader og vinduer. Renoveringen har endvidere medført, at alle butikkerne i dag har facade ud mod parkeringspladsen og stationen, hvilket har givet endnu større synlighed i forhold til de mange rejsende.
I forbindelse med renoveringen, er der indrettet et nyt stort center til Fitness World og den eksisterende Netto butik er blevet udvidet. I centret finder du derudover frisør, grønthandler, bager, renseri, edb-butik, køreskole og pizzeria.
Der er gratis parkering foran ejendommen eller i ejendommens parkeringskælder.
Ud over butikkerne i stueplan indeholder ejendommen kontorer og liberalt erhverv – blandt andet læger, kiropraktorer, ergoterapeuter mv.
 
Er du på udkig efter en butik i byen? Så besøg landets førende portal for udlejning og salg af erhvervslokaler, Lokaleportalen.dk og find dit drømmelokale allerede i dag!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje

erhvervs lokaler til udlejning

Er du på jagt efter erhvervs lokaler til udlejning kan du søge lige her! https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=erhvervslokaler erhvervs lokaler til udlejning