Gå videre til hovedindholdet

Den øgede danske byggeoptimisme skal ses i lyset af det tyske valg

Større efterspørgsel fra Tyskland som følge af valget
Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) vurderer, at danske byggerådgivere godt kan se frem til den nærmeste fremtid, der vil indeholde større efterspørgsel fra Tyskland.

"Uanset hvilken koalition, det ender med, vil den grønne omstilling i Tyskland tage fart. Og netop i forhold til bæredygtigt byggeri og energioptimering har vi fra Norden meget at byde ind med, og kan stille med ekspertise," lyder det fra adm. direktør i FRI, Henrik Garver.

Den optimistiske forudsigelse fra FRI deles ligeledes af arkitektbranchen, der forventer, at "en ny koalition kan betyde øget fokus på klima- og energirigtige løsninger."

Læs hele artiklen her på epn.dk

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

virksomheder dragør

Der findes mange virksomheder i Dragør - kig her og få et overblik og find en virksomhed i Dragør! https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/virksomhederne-vil-bo-i-disse-kommuner?publisherId=9743246&releaseId=13566963 virksomheder dragør

Interessante links

Hvad er et kontorhotel? (på Findkontorfællesskab.dk) Kontorfællesskaber Virksomhedslån - finansiering af mindre virksomheder Erhvervs-lokalebasen Opgavenetværket - find kunder og leverandører på 1 minut! Lokalebaser i Danmark - Lokalebasen, Virksomhedslokaler, Lokaleportalen, Oline mfl  (se også præsentationen på Youtube ) erhverv til leje erhvervslejemål erhvervslokaler find kontor til leje Boliger til salg Lager til leje Nye kontorfællesskaber på DBA: Kontorfællesskab i Glostrup Attraktive kontorpladser i kontorfællesskab i Rødovre Kontorfællesskab i Havnegade , København K (tidl. Turbino)

butikker til salg kolding

Se markedets tilbud på alle butikker til salg i Kolding https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikslokaleicity&city=Kolding&campid=msscreate  butikker til salg kolding