Gå videre til hovedindholdet

Omdannelsen af tomme kontorer til boliger kan være løsningen på den problemstilling det europæiske ejendomsmarked står overfor

Antallet af ledige kontorlokaler er fortsat støt stigende og med Colliers' nye analyse tyder den fremtidige udvikling kun på at fortsætte i samme retning.

Et forsøg på at komme problemet til livs er allerede at se hos Ejendomsselskabet, Jeudan.  Her har man flere gange med succes omdannet de tomme kontorlokaler til private boliger.
"Vi har gjort det i nogle tilfælde, men det afhænger meget af den konkrete ejendom. Vi har kigget på ejendomme, hvor det ikke kunne betale sig. Man skal også være opmærksom på, om lejeniveauet for boliger kan holde – niveauet har været støt opadgående i fire-fem år," lyder det fra, Per W. Hallgren, administrerende direktør i Jeudan.

Og løsningen har fået positive tilbagemeldinger fra flere spillere på markedet:
"Omdannelse af boliger kan bestemt være en mulighed," lyder det bl.a. fra Robin Rich,  markedsanalytiker fra CBRE. "Der sker en vis konvertering, og København mangler boliger," er den tilsvarende melding fra Poul Erik Bech, EDC Erhverv.

Læs hele artiklen her på business.dk

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

virksomheder dragør

Der findes mange virksomheder i Dragør - kig her og få et overblik og find en virksomhed i Dragør! https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/virksomhederne-vil-bo-i-disse-kommuner?publisherId=9743246&releaseId=13566963 virksomheder dragør

Interessante links

Hvad er et kontorhotel? (på Findkontorfællesskab.dk) Kontorfællesskaber Virksomhedslån - finansiering af mindre virksomheder Erhvervs-lokalebasen Opgavenetværket - find kunder og leverandører på 1 minut! Lokalebaser i Danmark - Lokalebasen, Virksomhedslokaler, Lokaleportalen, Oline mfl  (se også præsentationen på Youtube ) erhverv til leje erhvervslejemål erhvervslokaler find kontor til leje Boliger til salg Lager til leje Nye kontorfællesskaber på DBA: Kontorfællesskab i Glostrup Attraktive kontorpladser i kontorfællesskab i Rødovre Kontorfællesskab i Havnegade , København K (tidl. Turbino)

butikker til salg kolding

Se markedets tilbud på alle butikker til salg i Kolding https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikslokaleicity&city=Kolding&campid=msscreate  butikker til salg kolding