Gå videre til hovedindholdet

Skift dit foretrukne mærkeværksted ud med en konkurrent, så får du ofte mere for pengene

“De høje afgifter lægger en dyne over markedet. Hvis virksomhederne løfter produktiviteten, vil man som forbruger enten få mere for de samme penge – eller det samme for færre penge,” således lyder det fra , direktøren i Bilbranchen, Thomas Møller Sørensen.
Af den nye analyse fra Bilbranchen under Dansk Industri kan udledes, at bilejernes manglende prispres er med til at holde liv i markedet - især i mindre produktive autoværksteder.
Den manglende orientering har med stor sandsynlighed sit udspring i de høje registreringsafgifter på nye biler i Danmark. De danske bilejere er simpelthen ikke opmærksomme på, hvor meget de betaler, når bilen ruller til og fra værkstedet.
Samtidig er det svært som almindelig bilejer at vurdere forholdet mellem pris og kvalitet både hvad angår reservedele, men også hvad angår reparationer. Flere forbruger vælger at fastholde en tillid til mærkeværkstedstedet mod en forventning om en højere kvalitet.
Men denne tillid og loyalitet overfor mærkeværkstederne, svækker konkurrenceevnen, lyder det fra konkurrencestyrelsen.

Vi er fuldstændig enige med Konkurrencestyrelsen og regeringen i, at prispresset fra forbrugerne på eftermarkedet er mindre end i lande, vi i øvrigt sammenligner os med. Derfor opfordrer vi også regeringen til at få lagt afgiftsystemet om“  lyder det som modsvar fra Bilbranchens direktør,Thomas Møller Sørensen.

Læs hele artiklen her på epn.dk  

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje