Gå videre til hovedindholdet

Skift dit foretrukne mærkeværksted ud med en konkurrent, så får du ofte mere for pengene

“De høje afgifter lægger en dyne over markedet. Hvis virksomhederne løfter produktiviteten, vil man som forbruger enten få mere for de samme penge – eller det samme for færre penge,” således lyder det fra , direktøren i Bilbranchen, Thomas Møller Sørensen.
Af den nye analyse fra Bilbranchen under Dansk Industri kan udledes, at bilejernes manglende prispres er med til at holde liv i markedet - især i mindre produktive autoværksteder.
Den manglende orientering har med stor sandsynlighed sit udspring i de høje registreringsafgifter på nye biler i Danmark. De danske bilejere er simpelthen ikke opmærksomme på, hvor meget de betaler, når bilen ruller til og fra værkstedet.
Samtidig er det svært som almindelig bilejer at vurdere forholdet mellem pris og kvalitet både hvad angår reservedele, men også hvad angår reparationer. Flere forbruger vælger at fastholde en tillid til mærkeværkstedstedet mod en forventning om en højere kvalitet.
Men denne tillid og loyalitet overfor mærkeværkstederne, svækker konkurrenceevnen, lyder det fra konkurrencestyrelsen.

Vi er fuldstændig enige med Konkurrencestyrelsen og regeringen i, at prispresset fra forbrugerne på eftermarkedet er mindre end i lande, vi i øvrigt sammenligner os med. Derfor opfordrer vi også regeringen til at få lagt afgiftsystemet om“  lyder det som modsvar fra Bilbranchens direktør,Thomas Møller Sørensen.

Læs hele artiklen her på epn.dk  

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje

erhvervs lokaler til udlejning

Er du på jagt efter erhvervs lokaler til udlejning kan du søge lige her! https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=erhvervslokaler erhvervs lokaler til udlejning