Gå videre til hovedindholdet

Butikslokale på 500 m2 udlejes netop nu i Taastrup

Butik til leje i Taastrup på Selsmosevej
       
Taastrup Stationscenter er et særdeles centralt placeret stationscenter overfor Taastrup Station, 100 m fra det nye butikscenter Taastrup Torv og Taastrup Hovedgade og 1 km fra Holbækmotorvejen og 04.
Med 12 forbipasserende S-tog i timen er butiksfacaden og centret en stående reklamesøjle og blikfang for mere end 8.000 daglige rejsende fra Taastrup Station. Med både fodgængere, bilister, cyklister og togrejsende i og omkring centret, udgør det et af områdets trafikale midtpunkter.
Taastrup Stationscenter fremstår i dag tidssvarende og istandsat, eftersom bygningen har gennemgået en større renovering i 2011 med bl.a. nye facader og vinduer. Renoveringen har endvidere medført, at alle butikkerne i dag har facade ud mod parkeringspladsen og stationen, hvilket har givet endnu større synlighed i forhold til de mange rejsende.
I forbindelse med renoveringen, er der indrettet et nyt stort center til Fitness World og den eksisterende Netto butik er blevet udvidet. I centret finder du derudover frisør, grønthandler, bager, renseri, edb-butik, køreskole og pizzeria.
Der er gratis parkering foran ejendommen eller i ejendommens parkeringskælder.
Ud over butikkerne i stueplan indeholder ejendommen kontorer og liberalt erhverv – blandt andet læger, kiropraktorer, ergoterapeuter mv.
 
Søger du butikslokale i København? Så kan vi nemt sætte dig i direkte kontakt med udlejere og sælgere, der har relevans for din søgning.
 
Råder du over et erhvervslokale, så kan vi også hjælpe dig med at sælge eller udleje.
 

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje

erhvervs lokaler til udlejning

Er du på jagt efter erhvervs lokaler til udlejning kan du søge lige her! https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=erhvervslokaler erhvervs lokaler til udlejning