Gå videre til hovedindholdet

Flertal imod sejldugs overdækning mellem Torvehallerne

Til Jeudans skuffelse blev forslaget ikke modtaget positivt og et massivt flertal i Teknik- og Miljøudvalget stemte derfor imod overdækningen af Torvehallerne.

Konsekvensen er iflg. Jeudan, at ca. halvdelen af pladsen vil stå ubenyttet en stor del af året og det er ærgeligt i forhold til det potentiale Torvehallerne ville kunne udfri overdækket.

På trods af, at Grønttorvet tidligere har fungeret med individuelle boder, kan Jeudan ikke se nogen  plan B i dette tilfælde.

"Forskellen er blandt andet, at dengang var hele pladsen fri og til rådighed. Husk på hvad det krævede af permanente containere og masser af lastbiler morgen og aften. Vi er slet ikke gearede til noget, som skal sættes op og pilles ned igen hver dag," siger Per Hallgren.

Læs hele artiklen her

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje