Gå videre til hovedindholdet

Positiv udvikling i industrien

En egelkapital lige så velpolsret som opsparingskontoen, en nedbarberet gæld samt eksplosion i nettoresultaterne har på trods af de optimistiske resultater ikke umiddelbart sat gang i investeringerne.

Således konkluderes det af rådgivnings- og revisionsselskabet KPMG på baggrund af analyse foretaget i 12.000 industrivirksomheders regnskaber fra 2009 til 2012.

KPMG opfodrer derfor virksomhederne til sætte gang i investeringer, der kan øge den efterlyste tillid til markedet og dermed skabe flere arbejdspladser og stigende vækst.

Fra Dansk Idustri lyder det, at "mange virksomheder har investeret selv i de hårdeste krisetider. Der er mange virksomheder, der lider, siger han, og derfor er der ikke grund til at finde truthorn og flag frem lige foreløbig".

Læs hele artiklen her

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

virksomheder dragør

Der findes mange virksomheder i Dragør - kig her og få et overblik og find en virksomhed i Dragør! https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/virksomhederne-vil-bo-i-disse-kommuner?publisherId=9743246&releaseId=13566963 virksomheder dragør

Interessante links

Hvad er et kontorhotel? (på Findkontorfællesskab.dk) Kontorfællesskaber Virksomhedslån - finansiering af mindre virksomheder Erhvervs-lokalebasen Opgavenetværket - find kunder og leverandører på 1 minut! Lokalebaser i Danmark - Lokalebasen, Virksomhedslokaler, Lokaleportalen, Oline mfl  (se også præsentationen på Youtube ) erhverv til leje erhvervslejemål erhvervslokaler find kontor til leje Boliger til salg Lager til leje Nye kontorfællesskaber på DBA: Kontorfællesskab i Glostrup Attraktive kontorpladser i kontorfællesskab i Rødovre Kontorfællesskab i Havnegade , København K (tidl. Turbino)

butikker til salg kolding

Se markedets tilbud på alle butikker til salg i Kolding https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikslokaleicity&city=Kolding&campid=msscreate  butikker til salg kolding