Gå videre til hovedindholdet

Kontorfællesskab i Næstved med stor synlighed

Kontor til leje i Næstved på Femøvej
      
En af Næstveds mest synlige domicilejendomme ved Næstved Havn, Aquahuset, består af 2 elementer - dels den ældre Kanalgården, dels et 5-etagers kontorhus fra 2009 - som er bygget sammen med en ny glasbygning.
Ejendommen indeholder stor reception/foyer med højt til loftet - og bro, som forbinder bygningerne bygninger, 3 elevatorer og 2 trappetårne i hver bygning.Kanalgården er indrettet med mange større og mindre møderum. - Bygningen har et samlet areal på ca. 1.000 m² og kan opdeles i enheder fra ca. 250 m². Den nye 5-etagers bygning har stort åbent miljø på alle etager - og derudover kontorer og møderum. Endvidere toiletkerne og 2 åbne the-køkkener på hver etage. Hver etage har et bruttoareal på 828 m² - og kan udlejes etagevis. På øverste etage findes kantine med fantastisk udsigt over havn og by - og stort køkken med alt i hvidevarer, kølerum, varerelevator og med en kapacitet til ca. 250 kuverter. Kælder/underetage indeholder bla. flere depotrum, serverrum, rengøringsrum, toiletter samt stor garderobe/omklædning med badefaciliteter. Alle 3 elevatorer fører til kælderen.
110 p-pladser lige udenfor døren.
Et fantastisk domicil, hvor fusionen af ny og gammelt arkitektur og materialer spiller flot sammen.
 
Søger du en plads i et kontorfællesskab på Sjælland eller råder du over et erhvervslokale du ønsker at sælge eller udleje, så besøg landets førende portal for erhvervsudlejning, Virksomhedslokaler.dk og start jagten nu!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

Ledige pladser i kontorfællesskab i Glostrup

På  Lokaleportalen.dk  er der idag blevet oprettet ledige kontorlokaler  på 80-100 m2, hvor udlejer har tilføjet følgende annoncetekst: "Vi har ekstra kapacitet på disse områder, og vil gerne dele vores præsentable domicil og faciliteter med passende mindre firma(er) som har behov for 80-100 m2 selvstændigt kontorafsnit på 1. sal (p.t. 5 kontorer hvor et eller 2 sagtens kunne udgøre præsentabelt møde/show-room) med mulig for lagerplads m.m. Adgang til hyggeligt gårdmiljø, parkeringspladser, spisestue, nyrenoverede toiletter mv. Vi bor centralt med god infrastruktur i Glostrup, Ejby Industrivej. Du er velkommen til en uforpligtigende besigtigelse af faciliteter, eller høre nærmere om kvadratmeter muligheder / fordeling, priser m.v." Har du lyst til mere info kan du  se annoncen og kontakte udlejer direkte på Lokaleportalen.dk . Vil du se alle  kontorlokaler til leje i Glostrup så klik her .

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje