Gå videre til hovedindholdet

Kontorfællesskab i Næstved med stor synlighed

Kontor til leje i Næstved på Femøvej
      
En af Næstveds mest synlige domicilejendomme ved Næstved Havn, Aquahuset, består af 2 elementer - dels den ældre Kanalgården, dels et 5-etagers kontorhus fra 2009 - som er bygget sammen med en ny glasbygning.
Ejendommen indeholder stor reception/foyer med højt til loftet - og bro, som forbinder bygningerne bygninger, 3 elevatorer og 2 trappetårne i hver bygning.Kanalgården er indrettet med mange større og mindre møderum. - Bygningen har et samlet areal på ca. 1.000 m² og kan opdeles i enheder fra ca. 250 m². Den nye 5-etagers bygning har stort åbent miljø på alle etager - og derudover kontorer og møderum. Endvidere toiletkerne og 2 åbne the-køkkener på hver etage. Hver etage har et bruttoareal på 828 m² - og kan udlejes etagevis. På øverste etage findes kantine med fantastisk udsigt over havn og by - og stort køkken med alt i hvidevarer, kølerum, varerelevator og med en kapacitet til ca. 250 kuverter. Kælder/underetage indeholder bla. flere depotrum, serverrum, rengøringsrum, toiletter samt stor garderobe/omklædning med badefaciliteter. Alle 3 elevatorer fører til kælderen.
110 p-pladser lige udenfor døren.
Et fantastisk domicil, hvor fusionen af ny og gammelt arkitektur og materialer spiller flot sammen.
 
Søger du en plads i et kontorfællesskab på Sjælland eller råder du over et erhvervslokale du ønsker at sælge eller udleje, så besøg landets førende portal for erhvervsudlejning, Virksomhedslokaler.dk og start jagten nu!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Det skal være nemt at finde ledige kontorer til leje

Sådan finder du ledige kontorer til leje! Hvis du leder efter kontorer til leje, finder du her den nødvendige hjælp. På www.kontorertilleje.dk finder du en oversigt over fordele og ulemper ved at have kontor i forskellige danske byer, og du kan komme igang med at søge efter kontorer til leje ved at følge linksene til højre på siden. København er Danmarks hovedstad og derfor et populært sted for virksomheder. Byen er nationens økonomiske og kulturelle midtpunkt – her finder man de demokratiske institutioner så som Folketinget og højesteretten, den kongelige hovedresidens, Amalienborg, samt flere turistattraktioner som bl.a. Tivoli og Den Lille Havfrue. Derudover danner byen hjemsted for en række større virksomheder heriblandt. A. P. Møller Mærsk, Parken og Carlsberg samt kulturinstitutioner så som Operaen. I den modsatte ende af landet finder man Aalborg, der er den største by i Region Nordjylland og det naturlige knudepunkt i regionen. Aalborg er traditionelt kendt for

Følg med og find dit nye kontor leje

Har du kontor derhjemme og drømmer du om en ny arbejdsplads? Eller har du som virksomhed brug for mere plads, eller ønsker I blot at opgradere arbejdspladsen? I så fald, vil vi råde jer til at læse Lokaleportalens seneste blogindlæg , herunder hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde et kontor til leje. Når man som virksomhed leder efter kontorlejemål, er der en række huskeregler, som er værd at tænke på. Det er altid en god start, at finde en side eller lign. til at få det fulde overblik over markedets status på ledige kontorlokaler. Fx. kan du via følgende link få et indblik i hvilke kontorlokaler, der hitter på markedet — her er det også nemt at komme i kontakt med udlejer, hvis du finder et lækkert kontorlokale: https://www.lokaleportalen.dk/kontor.aspx Ved du allerede hvor dit kontor til leje skal have placering, kan du få direkte adgang til forskellige kontorlejemål via nedenstående links - tryk blot på den by du ønsker at have kontor til leje:  Kontor i København Ko

Stort kontorlokale på 376 m2 i lækkert mediehus i Højbjerg

Denne udlejer har netop nu  ledige kontorlokaler i det lækre, totalmoderniserede medie/kontorhus i Højberg. Lejemålet består af 376 charmerende kontor beliggende på 1. sal. Udlejeren tilføjer følgende: Stort kontorlokale i total-moderniseret mediehus i Højbjerg: Vi har om- og nybygget det tidligere Holme Vandværk til 1.600 m2 lækkert, totalmoderniseret medie/kontorhus. Kontoret er indrettet med lyddæmpning, 3 mødelokaler, toiletter, køkken og terrasse. Endvidere trappe ned til den hyggelige fælles baghave. Grunden er indhegnet med el-skydeport og fri parkering. Fælles adgangssikring, alarm, 100 Mbit fiber fri trafik, elevator, fælles have og fredagsbar. Der er mulighed for at leje 60 m2 foto- lyd- og TV-studie. Annoncen kan ses her på Lokaleportalen.dk . Du kan også se andre ledige erhvervslokaler i Århus til leje.