Gå videre til hovedindholdet

Er Danmark udrustet til det næste globale opsving?

De danske virksomheder kunne misundende se til, da der i 2009 var et kortvarigt vækstopsving.

USA og nabolandene Sverige, Norge og Tyskland drog fordel heraf på trods af at fremgangen var kortvarig.

De danske politikere har siden da indført skattelettelser og vækstplan DK for bedre at udruste Danmark til det længeventede næste globale opsving.

"Vi er godt på vej. Vi har set en forbedring af konkurrenceevnen. Vækstplan DK var et skridt i den rigtige retning, fordi den er med til at sænke virksomhedernes omkostningsniveau.
Vækstpotentialet ligger primært hos virksomhederne, der under krisen har opbygget et historisk højt opsparingsniveau, så det er dem, der skal kæles for," lyder det fra Tore Stramer, seniorøkonom i Nykredit.

Men på trods af disse forbedringer mener seniorøkonomen, at der kunne foretages flere tiltag for at udnytte det fulde potentiale.

"Man kan godt kigge på tiltag, der gør, at virksomhederne opnår et højere afkast ved investeringer herhjemme frem for i udlandet. Det handler om at kigge på afgifter og skatter og om at gøre investeringsvinduet mere luraktivt," understreger Tore Stramer."

Læs artiklen her

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

virksomheder dragør

Vil du finde en virksomhed i Dragør? Hvis du ønsker at finde alle virksomheder i Dragør kan du tage et kig her! https://dragoer-erhverv.dk/virksomheder-vil-helst-bo-i-dragoer-kommune/ virksomheder dragør

viborg butik leje

Find Viborg butik leje på denne side og få startet din forretning https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=butikicity&city=Viborg viborg butik leje

erhvervs lokaler til udlejning

Er du på jagt efter erhvervs lokaler til udlejning kan du søge lige her! https://www.lokaleportalen.dk/create-tenant-profile.aspx?subject=erhvervslokaler erhvervs lokaler til udlejning